KÖRFEZ’DE FUTBOL DA DURMAK YOK



           
Bu haftaki Futbol organizasyonuna yeni isimler katıldı. Körfezli İşadamı Tuncay Aydın ve Garanti Bankası Körfez Şubesi Başkanı Burak Özatalay organizasyona davet ettiği için Metin Özkan’a teşekkür ettiler.

            Yapılan halı saha organizasyonuna Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu Körfez İlçe Başsavcısı Üzeyir Karakülah Binbaşı Selçuk Baldaş Körfez Tapu Sicil Müdürü Tunahan Yiğit Körfez Belediye Meclis üyesi Metin Özkan Danışman Mitat Atalay Avukat Hakan Çelikkeser İşadamları Şerafettin Dirican Ali Osman Bayrak Taner Dönmez Recep Durul Tuncay Aydın Doktor Ergün Tanrıverdi Mali Müşavirler Mazlum Göçer Orhan Bozkurt Garanti Bankası Körfez Şubesi müdürü Burak Özatalay katıldı.

 

            Futbol organizasyonunda Avukat Hakan Çelikkeser ve İşadamı Tuncay Aydın sakatlanarak maçı yarıda bırakmak zorunda kaldılar.

 

Her hafta aralıksız olarak Metin Özkan tarafından düzenlenen maça İşadamı Veli Yıldız  Hetem Karahancı ve Kocaeli Meydan Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar izleyici olarak katıldılar. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’ nun oynadığı Kırmızı takım maçı   6-4 kazandı.

 

 

YEŞİL TAKIM                     4

 

1.Mazlum Göçer          1 gol

2.Metin Özkan

3.Şerafettin Dirican      2 gol

4.Orhan Bozkurt

5.Burak Özatalay

6.Tuncay Aydın

7.Recep Durul             1 gol

8.Ergün Tanrıverdi

 

KIRMIZI TAKIM                6

 

1.Mitat Atalay              1 gol

2.Selçuk Baldaş

3.Hakan Çelikkeser     1 gol

4.Üzeyir Karakülah      1 gol

5.Ali Osaman Bayrak

6.Tunahan Yiğit

7.Taner Dönmez          2 gol

8.Mahmut Şirinoğlu      1 gol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817