Körfez'li Gençlerin Misafiri İşadamı Veli Yıldız oldu

Körfez İlçede esnaflık yapan Fidan Kunduranın sahiplerinden Ahmet Sinan Fidan ve Has Anadolu Kuyumculuğun yöneticilerinden Mehmet Akif Gür’ün beraber düzenledikleri Halı saha futbol maçlarına bu hafta Körfez İlçenin tanınan simalarından işadamı Veli Yıldız konuk oldu.

Körfez ilçede esnaflık yapan gençler her hafta bir araya gelerek Tekgül halı sahasında stres atmaya devam ediyorlar. İş hayatlarında yoğun geçen bir haftayı spor yaparak spordan sonra birlik beraberlik içinde sohbet ederek geride bırakıyorlar. Düzenlenen halı saha maçında karşı karşıya gelen her iki takımda centilmenlik çerçevesinde mücadele ederken, kazanan dostluk oluyor.

Yapılan organizasyona Ahmet Sinan Fidan ve Mehmet Akif Gür ev sahipliği yaparken Sinan Yıldırım Erkan Yıldırım Muhammet Yıldırım Hanifi Alper Erdinç Yağcı Soner Aydoğdu Adem Koyun Kerem Aydın Fuat Eroğlu Mehmet Demirci ve Körfez Genç Girişimci İşadamları Derneği Genel Sekreteri Mitat Atalay Körfezli İşadamı Veli Yıldız Misafir Oyuncu olarak katıldı.

YILDIZ’DAN GENÇLERE BAKLAVA.

Körfez’li gençlerin yaptıkları organizasyona her hafta bir büyüğü davet etmeye bu haftada da Veli Yıldız ile devam edildi. İşadamı Veli Yıldız Organizasyona davet ettikleri için körfezli gençlere teşekkür ederek gençlere baklava ikramında bulundu.

 

YEŞİL TAKIM:               6

1.HANİFİ ALPER

2.KEREM AYDIN

3.FUAT EROĞLU

4.VELİ YILDIZ                           1 GOL

5.AHMET SİNAN FİDAN            2 GOL 

6.ADEM KOYUN                      2 GOL

7.MİTAT ATALAY                      1 GOL

KIRMIZI TAKIM  :           6

1.MUHAMMET YILDIRIM

2.MEHMET AKİF GÜR

3.SİNAN YILDIRIM                    2 GOL

4.ERKAN YILDIRIM                   1 GOL

5.SONER AYDOĞDU                1 GOL

6.ERDİNÇ YAĞCI                     1 GOL

7.MEHMET DEMİRCİ                1 GOL



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817