Neslihan Kavas İtalya’yı da salladı
Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, İtalya'da yapılan Uluslararası Turnuvada 2 altın 4 gümüş madalya kazandı. İtalya'nın Lignano şehrinde yapılan açık turnuvaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli, masa tenisçisi Neslihan Kavas’ın da aralarında yer aldığı 8 sporcuyla katıldı.

 

FERDİDE İKİNCİ OLDU

2014 yılında yapılacak olan Dünya Bedensel Engelliler Masa Tenisi şampiyonasına katılabilmek için kota maçları özelliğini taşıyan turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Masa Tenisçi Neslihan Kavas kendi engel sınıfı olan dokuzuncu klasta ferdilerde ikinci oldu. Finalde Rus sporcuya yenilen paraolimpik ikincisi Neslihan Kavas katıldığı turnuvada gümüş madalya kazandı.

 

KOTA MAÇLARI DEVAM EDECEK

Takımlarda ise Hilal Türkkan ile eşleşen Neslihan Kavas, yine finalde Ruslara yenilerek ikinci olarak ferdi ve takımda olmak üzere gümüş madalyanın ikinci kez sahibi oldu. Mayıs ayında da devam edecek olan kota müsabakaları Slovenya, Slovakya ve Almanya ülkelerinde yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817