Özak Turnikede Şampiyon Takım Tuğra
 ÖZAK TURNİKE’DE ŞAMPİYON TAKIM ‘TUĞRA’

İlimizin önemli sanayi kuruluşlarından, turnike üreticisi Özak Turnike’nin, çalışanlarının motivasyonlarını arttırmak için düzenlediği bowling turnuvası heyecanlı ve çekişmeli geçen mücadeleler ardından tamamlandı.

Bowling turnuvasında ailelerinin desteğini de alan takımlar samimi bir ortamda eğlenme imkanı buldular. 14 takımın kıyasıya yarıştığı turnuvada eleme turları ardından yarı final ve final heyecanı iki haftalık süreç ardından son buldu.

Özak Turnike şirketinde gerçekleşen turnuva ödül töreninde Genel Müdür Özer Özalp, takımları sergiledikleri centilmenlikten dolayı tebrik etti. Özak Turnike çalışanlarının bir araya geldiği bowling turnuvasında, Osman Adıgüzel, Ramazan Ankaz, Muharrem Adıgüzel, Erkan Üresin ve Ömer Başyayla’dan oluşan Tuğra Takımı birinci olurken, Cihan Dönmez, Sertaç Reka, Serkan Dere, Hüseyin Erdan ve Fahri Güler’den oluşan Adrese Teslim Takımı ikinci oldu. Ramazan Ankaz ise turnuvanın en başarılı sporcusu oldu.

Şampiyonada dereceye giren katılımcıların ödülleri Özak Turnike Genel Müdürü Özer Özalp tarafından kendilerine hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817