Başkan’dan Eren’e tam destek
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, O Ses Türkiye’de yarışan İzmitli Eren’e tam destek verdi. Başkan Karaosmanoğlu, yarı finalde mücadele edecek olan Eren’e başarılar diledi.


O SES TÜRKİYE

Star Tv ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye’de yarışan İzmitli Eren, Başkan Karaosmanoğlu’ndan tam destek aldı. Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya gelen Eren, ‘’Türkiye’nin izlediği bir yarışmada, İzmit’i ve Kocaeli’ni temsil etmekten gurur duyuyorum. Başkanımız Karaosmanoğlu’nun desteği benim için son derece anlamlı. Yarışmada Kocaelili ve İzmitli hemşerilerimin desteğini bekliyorum’’ dedi.


BAŞARILAR DİLEDİ

Yarışmada söylediği şarkılar ve sesiyle dikkat çeken ve 60 bin kişinin içinden elemelerle yarı finale kadar gelmeyi başaran Eren’i tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Eren kardeşimize başarılar diliyorum. Kentimizin gençlerinin elde ettiği bu başarılar, bizi de mutlu ediyor. Eren’i destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ ifadesini kullandı.


YARI FİNAL HEYECANI

Öte yandan O Ses Türkiye’de yarı final heyecanı 11 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında yaşanacak. Yarışmada Hülya Avşar’ın takımında bulunan Eren, Murat Boz’un takımına karşı mücadele edecek. Program boyunca sesi ve söylediği şarkılarla koçu Hülya Avşar’ın da takdirini kazanan Eren, yarı finalde ilk sırada sahneye çıkacak. Eren, kendisini desteklemek isteyenlerin ‘’Eren’’ yazarak ‘’1890’’a SMS gönderebileceklerini söyledi. Eren, Büyükşehir’in düzenlediği Roman Star yarışmasında da dereceye girmişti.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817