Kümes, VIAPORT'ta açıldı
Son yıllarda tavuk ürünleri restoranı atağı ile dikkatleri üzerine çeken Kümes, 2013 yılına hızlı bir giriş yaparak yıl içinde hedeflediği 20 şube sayısına günden güne yaklaşıyor.

Yeni şubesini Ocak ayında VIA/PORT AVM’ de açarak VIA/PORT çalışanlarına ve müşterilerine hizmet sunan KÜMES, Nisan ayından itibaren de Kurtköy bölgesine de paket servis imkanı sunmayı planlıyor.

KÜMES, lezzetleri patentlenmiş ürünleri, hizmet kalitesi standartları, sisteminden ve karlılığından memnun bayileriyle birlikte adından övgü ile söz ettirmeye devam ediyor.

Markanın kurucu ortağı olan Zafer KILIÇ; ‘’ VIA/PORT şubesinin de diğer şubeleri gibi kaliteyi ve hizmeti maksimum seviyede korumak için dünya lideri ekipmanlarla çalıştıklarını ayrıca deneyimli ve eğitimli personeli ile hizmet kalitesi standartlarından ödün verilmediğini belirtiyor ve ekliyor;

‘’KÜMES ailesi olarak, kontrollü bir şekilde büyüyen, pazarın beklentilerini karşılayan, yatırımcısı ile gelişen ve birlikte kazanan, sektörde uzun yıllar daha yer alacak bir alt yapı oluşturduk.

Şubelerinde, kar eden standartları ve müşterilere en kaliteli hizmeti sunma hedefiyle paket servis ve yerinde tüketimlerde başarı oranımız yükselen bir ivme kazanıyor. Türkiye’nin her bölgesinde hizmet verebilecek kalitede ve kapasitede olduğu için başta büyük şehirlerimizde, ardından da ülkemizin tüm bölgelerinde, KÜMES lezzetini sunmaya hazırlanıyoruz.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşen deniz 11 yıl önce

yolunuz açık olsun.lezzetiniz harika,hizmetinizde...herkese tavsiye ediyorum.kesinlikle 1 numara olmayı hakediyorsunuz :)

banner2817