Protokolün uğrak mekanı Keyif 6
KALABALIK HEYET
Önceki akşam Keyif 6 Restaurant’a giden ve mekanın en özel lezzeti olan cağ kebabının tadına bakan İl Özel İdare Genel Sekreteri Burhan Eres’e ziyaretinde; Genel Sekreter Yardımcısı İrfan Çakmak, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet Allak, İl Özel İdare Daire başkanlarından Murat Ustaoğlu ve Suat Yavuzaslan, İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Durmuş ve Encümen Müdürü Fatma Binici eşlik etti.

CAĞ KEBABINI BEĞENDİLER
İlimizin sevilen siyasetçileri ve bürokratlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Veli Yıldız’ı protokol üyeleri de böyle güzel bir mekânı ve tadı İzmit’e kazandırdıkları için tebrik ettiler. Erzurum’un meşhur cağ kebabının tadına bakan protokol üyeleri cağ kebabının tadını beğenirken, iş adamı Veli Yıldız’ı tebrik etti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817