AK Parti Körfez’den Büyük İstihdam Hamlesi

Ceva Lojistik firmasının söz konusu istihdam yatırımı ile ilgili programlarında olmamasına rağmen AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın girişimleri ile firmanın ilçede mülakat yapmaya karar verdiği öğrenildi.

HEDEF 3 BİN İSTİHDAM

Yapılan görüşmeler ve sağlanan iş imkanı ise ayrım yapılmadan, kimsenin siyasi görüşüne bakılmadan işçi alımlarının sağlandığı bildirildi. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın öncülük ettiği ve İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da en başından bu yana yakınan ilgilendiği bu büyük istihdam operasyonu ile uzun vadede yaklaşık 3 bin kişinin iş sahibi olmasının hedeflendiği belirtiliyor.

250 KİŞİ İŞ BAŞI YAPACAK

CEVA Lojistik firmasının iş konusunda başvuruda bulunan adaylarla yaptığı ikili görüşmeleri Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde yapıldı. 7 Nisan Çarşamba günü 10.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşen ve yaklaşık 600 kişinin katıldığı sözlü mülakatın 250 kişi için olumlu sonuçlandığı firma yetkilileri tarafından dile getirildi.

AK PARTİLİLER FİRMA YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLADI

Öte yandan ikili görüşmelerin Körfez ilçede yapılması için büyük çaba gösteren AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı yöneticileri de mülakatları başından sonuna kadar takip etti. Ayrıca firma yöneticileri sabah kahvaltısı ile öğle yemeğinde ağırlandı. İlçe Başkanı Ramazan Tuna, özellikle herhangi bir ayrım yapılmadan adayların istihdam edilmesinin önemine vurgu yaptı. Firma yetkilileri de kendilerine sağlanan destekler dolayısıyla AK Partili yöneticilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817