banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE BELEDİYESİ’NDEN İBADETHANELERE DESTEK
 Kartepe Belediyesi toplumun yoğun olduğu ve ortak kullanım alanlarına yönelik hizmetleri kapsamında camileri de ihmal etmiyor. İbadethanelere özel bir önem veren bu konudaki hassasiyeti yakından bilinen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı çerçevesinde belediye ekipleri de camilere inşaatından çevre düzenlemesine kadar pek çok konuda destek ve katkı sağlıyor.

Kirazoğlu sakinleri Üzülmez’e teşekkür ettiler

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Proje Etüd Birimi de Kirazoğlu Cami’nde revizyon çalışması yaptı. Cami cemaatinin taleplerini göz önünde bulunduran belediye ekipleri camii girişinde sundurma çalışmasını tamamladı. Ekipler cami içindeki elektrik tesisatını da gözden geçirip iyileştirdi. Camiye yakışan bir görüntü oluşturmak adına özel ahşap malzemeden minber ve mihrap yapıldı. Kadınların ibadetlerini kolaylıkla yapmaları için bay ve bayan bölümünü ayıracak perde çalışması da yapıldı.

Cami dernek yönetimi, cami imamı odası tefrişi dahil cami içinde ve dışında yapılan düzenlemelerden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve ekibine teşekkür ettiler. Kirazoğlu Mahallesine yakışan düzenlemeden memnun olan mahalle sakinleri, “Bizleri ihmal etmeyen ve verdiği hizmetlerle gönlümüzde taht kuran Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez, taleplerimizi kısa sürede karşılıyor. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751