Körfez’in köyleri için yatırım atağı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 2017’de birçok projenin startının verileceği Körfez’in köylerinde incelemelerde bulundu. Başkan Baran’ın ilk durağı bu yıl 3.’sü düzenlenecek Taşköprü Yağlı Güreşleri’nin yapılacağı Sevindikli Er Meydanı oldu. Meydanda yapılan yeni tribün inşaatını inceleyen Başkan Baran, izleyici kapasitesinin 2 bin kişiye yükseleceğini belirtti. Başkan Baran daha sonra Sevindikli Göleti’ne geçti.

YENİ YAŞAM ALANI

Sevindikli Göleti etrafındaki ağaç dikme ve peyzaj çalışmalarını inceleyen Başkan Baran, “Bölgedeki

en büyük rekreasyon projelerimizden biri olan ve gölet odaklı peyzaj çalışmalarıyla yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yürüyüş yolları, piknik alanları, çocuk oyun alanlarıyla doğayla iç içe vakit geçirmek için birçok aktiviteyi içerisinde barındıran proje, doğayla iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak” dedi.

10 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Taşköprü’de de incelemelerde bulunan ve yapılacak yatırımlarla ilgili konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “En güzel yaşam alanı bizim köylerimiz olacak. 10 milyon liralık bir yatırım planladık. Projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Köyleri canlandırırken, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın kendi ürettiği ürünleri pazarlayacağı alanlar da oluşturacağız. Bu sayede onların ekonomik gücünü de yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817