banner2779
banner2752
banner2750

PEGEM AKADEMİ 11. Şubesini Kocaeli'de açtı
Meslek ve KPSS kurslarının önem kazandığı günümüzde akademik düzeyde kurslar veren dershanelerin sayısı hızla artmaktadır. Bunlardan biri de bu sektörde yılların birikime sahip, Ankara merkezli dershane olan PEGEM AKADEMİ.

PEGEMAKADEMİ; KPSS, DGS, YDS, ALES gibi akademik düzeyde kurslar veriyor. Bu alanda çok sayıda yayına sahip olan şirket, özellikle geçtiğimiz yıl A Grubu alanında çıkardığı yayınlarla sektörde dikkati çekmişti. Kocaeli Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi gibi pek çok üniversitenin Eğitim bilimleri bölümlerindeki öğretim üyelerinin kitaplarını da PEGEM AKADEMİ yayımlıyor. Kentimizdeki Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden 20 tanesinin araştırma ya da ders kitabı PEGEM AKADEMİ tarafından yayımlanmıştı.

Pegem Akademi Kocaeli Şubesi’nin kuruculuğunu dershanecilikte yılların birikimine sahip ve kentimizin bu konuda tanınan ismi olan Kadir Durgun yapmakta. Kadir Durgun, Pegem Akademi’nin Kocaeli’ne gelmesiyle kentteki dershaneciliğin rekabet ve hizmet kalitesinin artacağını bundan öğrencilerin karlı çıkacağını söyledi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751