banner3290
banner3291

Alikahya Tramvay Hattı’nda Ağaçlar Budanıyor

BÜYÜKŞEHİR’DEN KESİNTİSİZ MESAİ

Alikahya Tramvay Hattı ile Kuruçeşme’den Kocaeli Stadı’na kesintisiz, konforlu ve modern ulaşım sağlayacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hat üzerindeki yapım ve diğer çalışmaları sürdürüyor. Yakın zamanda tamamı bitirilecek hattın kenarlarında yer alan ağaçların zarar görmemesi için budama işleri yapılıyor.

 

AĞAÇLAR ZARAR GÖRMESİN DİYE

Alikahya Tramvayı her geçen gün yeni istasyonlar açıldıkça Kocaeli Stadı yönünde ilerliyor. Tramvayların ilerlerken dalları uzayan ağaçlara zarar vermemesi için Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından usulüne uygun şekilde budama işleri titizlikle yürütülüyor. Budama işlemleri yapılırken Büyükşehir ekipleri tarafından hem tramvay hattı üzerinde hem de kenar kısımdaki caddeler üzerinde gerekli güvenlik önemleri alınıyor.

 

İŞ MAKİMELERİ VE SEPETLİ VİNÇLER KULLANILIYOR

Çalışmalar dahilinde sepetli vinç, 6 teker kamyonlar ve diğer makinelerle profesyonel budama işlemi gerçekleştiriliyor. İşlemler sırasında ağaçlara ve civarda bulunan vatandaşların zarar görmemesi için azami dikkat ortaya konuluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner3306

banner3307

banner3308

banner3309

banner3310

banner3311

banner3312

banner3313

banner3314

banner3292

banner3293

banner3294

banner3295

banner3296

banner3297

banner3298

banner3299

banner3300

banner3301

banner3302

banner3303

banner3304

banner3305