banner3047

KARISINI ÖLDÜRMÜŞTÜ, TEKERLEKLİ SANDALYE İLE SEVK EDİLDİĞİ ADLİYEDE TUTUKLANDI

Olay, dün akşam İstasyon Mahallesi Hisar Sitesi’nde bulunan bir dairede meydana geldi. Daireden silah sesi duyan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kocası Cengiz U. (63) tarafından vurulan Sevgün U’nun (55) hayatını kaybettiği tespit edildi. Karısına ateş ettikten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunan Cengiz U. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Tekerlekli sandalye ile adliyeye sevk edildi
Çiftin 4 çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Cengiz U., tekerlekli sandalye ile getirildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.