Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı
 30 Ağustos Zafer Bayramı ve T.S.K. Günü tüm yurtta olduğu gibi Körfez İlçede de coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92'inci yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler Kaymakamlık önü Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirildi.

Çelenk Sunumu Gerçekleştirildi

 Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Üsteğmen Arda Keleş yaptı. Daha sonra ise Yarımca Ortaokulu öğrencilerinden 6. sınıf öğrencisi Rozerin Bağlan “Akdenize Doğru”, 8. sınıf öğrencisi Deniz Önan ise “Bayrak Altında” adlı şiirlerini okudu.

Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreninin ardından Kaymakamlık makamında Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez Cumhuriyet Başsavcı vekili Taylan Çiltaş tebrikleri kabul etti.

Yoğun Katılım

Törene Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcı Vekili Taylan Çiltaş, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetinkaya, Körfez Emniyet Müdür Yardımcısı Fikri Özer, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ile gaziler, siyasi parti temsilcileri, katma bütçeli kuruluşlar, kamu kurumları, sanayi kuruluşları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817