Dünya Kadınlar Günü’nde kadına şiddet sahnede
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Seçil Mutlu tarafından kaleme alınan ve şiddet çemberindeki iki farklı kadının yaşamından kesitleri konu alan “Kurdele ya da Artı Sonsuz” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde SDKM’de sahne alacak.

 

ŞİDDET YA DA HAYAT YAP-BOZ’U

Halen yoğun şekilde okuma provaları devam eden ve kadına dönük şiddetin hem fiziksel; hem de psikolojik boyutları ile ele alındığı oyunda; aslında toplumsal şartlandırmaların getirdiği baskı ve yönlendirmelerin erkeği de çaresizliğe sürüklemesi ile hayatın şiddeti merkeze alan bir yap-boza dönüşmesi ironik bir dille aktarılıyor.

 

SEÇİL MUTLU YÖNETİYOR

Başarılı sanatçının yönetmen ve oyuncu olarak da performans sergileyeceği oyunun Sanat Danışmanlığını Ozan Şahin yapıyor. 8 Mart’ta SDKM Yeni Tatbikat Sahnesi’nde galası yapılacak olan ‘Kurdele ya da Artı Sonsuz’un dekor- kostüm tasarımında Veysel Çıracı, ışık tasarımında Erol Dinçdemir, ses tasarımında İlker Sevüker görev alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817