banner3290
banner3291

TANER GÜLLERİ: “KOCAELİSPOR BENİM HER ŞEYİM”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Podcast Kocaeli” stüdyosu, Turca Kocaeli Stadyum locasında yaptığı özel yayında yeşil-siyahlı ekibimizin efsane golcüsü Taner Gülleri’yi ağırladı. 2008 yılında Galatasaray’a attığı dört golle hafızalara kazınan Gülleri, kariyer yolculuğunu, Kocaelispor’a olan bağlılığını ve bugünkü takıma dair umutlarını samimi bir dille anlattı.

 

“HODRİ MEYDAN TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİNDEN”

Yayınlarına Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı’nda başlayan "Podcast Kocaeli" kentin nabzını tutmaya devam ediyor. Bu bağlamda Kocaelispor’un heyecanla beklediği Galatasaray maçı öncesinde "Podcast Kocaeli", Turca Kocaeli Stadyumu’nda yerini alarak, Kocaelispor’un efsane golcüsü Taner Gülleri ile özel bir yayın gerçekleştirdi. Podcast Kocaeli mikrofonlarına konuşan Gülleri, taraftarla kurduğu özel bağı unutamadığını belirterek o yıllara dair şu sözleri paylaştı; “Isınırken Hodri Meydan’ın tezahüratlarını duymak inanılmaz bir motivasyondu. Türkiye’de üç-beş büyük taraftar grubu varsa biri de Hodri Meydan’dır. Fenerbahçe maçında bile tribünde sadece onları izledim. Müthiş bir şey enerjiye sahipler.”

 

“KOCAELİSPOR BENİM HER ŞEYİM”

Adanalı olmasına rağmen kendini Kocaelili hissettiğini vurgulayan efsane golcü, stüdyoda duygusal anlar yaşatarak, “Beni hâlâ dışarıda Kocaelili sananlar oluyor, bu beni çok mutlu ediyor. Evdeki ödüllerimin yüzde doksanı Kocaelispor’la alakalı. Kocaelispor benim her şeyim diyebilirim" dedi.  Kocaelispor'da iz bırakan  Gülleri takıma transfer sürecini ise şöyle anlattı;“2007 yılının Ocak ayıydı. Antalyaspor’dan ayrılmam gerekiyordu. Birçok takım istedi ama ben Kocaelispor’u seçtim. Çünkü büyük bir camia. O gün doğru karar verdiğimi bugün bir kez daha görüyorum.”

 

“GALATASARAY MAÇI KOCAELİSPOR’UN ŞANSI”

Kocaelispor taraftarlarının nefesini tutarak beklediği Kocaelispor- Galatasaray maçı öncesinde gerçekleşen podcast yayınında Taner Gülleri, karşılaşma hakkında da görüş belirtip, “Yenilmeyecek rakip yok. İyi konsantre olurlarsa Kocaelispor puan ya da puanlar alır, hatta kazanırsa müthiş olur. Biz o gün başardık, bugünkü oyuncular da başarılabilir" dedi. Motivasyon dolu konuşmasıyla genç futbolculara da öğütler veren Gülleri, başarı formülünü sade bir şekilde özetleyip,“Hangi işi yaparsanız yapın, çalışmak zorundasınız. İyi çalışırsanız maça yansıyor. Bir de sabır."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner3306

banner3307

banner3308

banner3309

banner3310

banner3311

banner3312

banner3313

banner3314

banner3292

banner3293

banner3294

banner3295

banner3296

banner3297

banner3298

banner3299

banner3300

banner3301

banner3302

banner3303

banner3304

banner3305