MHP’li Demirbaş  Önal’a Konuk Oldu

İlçedeki buluşmaları sırasında ilk olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya gelen il başkanı Demirbaş, programı kapsamında özel bir ziyarette de bulundu.

ÖNAL’I ZİYARET ETTİ

İl Başkanı Demirbaş, kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bilinen ve özellikle sosyal faaliyetleri ile dikkat çeken, ayrıca deprem bölgesine yaptığı ziyaret ve destekle adından söz ettiren, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal’ın sahibi olduğu Önal Lojistik firmasının merkezinde buluştu.

ÖNAL TEŞEKKÜR ETTİ

MHP’li Demirbaş’a ziyareti sırasında MHP İl Başkan Vekili Yaşar Arslan da eşik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konukları ile yakından ilgilenen iş insanı ve Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “MHP’nin kıymetli il başkanı Murat Nuri Bey’e ziyareti dolayısıyla teşekkür ederim. Verimli bir sohbet oldu” derken, il başkanı Demirbaş da yakın alakası dolayısıyla Önal ve kurum yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817