500 KİLO HAMSİ DAĞITILDI
 Karadenizliler Derneği Körfez Şubesi tarafından verilen hamsi ziyafetinde 500 kilo balık ızgarada pişirilerek ikram edildi.

Tütünçiftlik Kazım Karabekir Caddesi’nde yer alan Karadenizliler Derneği’nde, Dernek Başkanı Hasan Yazıcı tarafından ilçe protokol ve siyasilerine hamsi ziyafeti verildi. 500 kilo hamsi, dernek önünde kurulan ızgaralarda pişirildi ve helva ile birlikte ikram edildi. İkrama Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün,  Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP ilçe Başkanı Osman Badem,  Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, AKP belediye başkanlığı aday adayları Engin Koyun, İsmail Baran, Ali Çakır, Öznur Gökkaya, Sinan Barış Kaya, Hayati Aydın, Faruk Denli, Yusuf Şanlı, Körfez Ticaret Odası Üyeleri ve ilçedeki dernek, kooperatif başkan ve yöneticileri katıldılar.

Hamsi ziyafetinde ilginç görüntüler de yaşandı ve Milletvekili Zeki Aygün bir ara dayanamayarak ızgara başına geçti. Siyasetin gergin ve yorucu ortamından bir günlüğüne ayrılan siyasiler dostluk havasında ızgara balık yiyerek stres attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817