AK GENÇLİK ANNELERİ UNUTMADI
 AK Parti il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman ve yönetimi Anneler Günü’nde dünyanın en değerli, en şefkatli varlıkları olan annelere büyük bir jest yaparak, onların bu güzel günlerinde annelere özel çerçeve hazırlattılar. İl Başkanı Kahraman’ın mesajının yazılı olduğu çerçeveyi annelerine takdim eden il yöneticisi gençler, annelerinin hem gönüllerini fethetti hem de dualarını aldı.

‘ANNELERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR’

İl gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, Mesajında şu ifadelere yer verdi, “Öncelikle Anneler gününüzü en kalbi duygularımızla kutlarız. Bize göre anne demek hayırlı bir evlat olup cennete bir nebzede olsa yaklaşabileceğimiz bir kapı demektir. Kaç yaşına gelirsek gelelim sevgisine ve duasına muhtaç olduğumuz şefkat demektir. Yaptığımız her işte attığımız her adımda ve bil hassa uğrunda emek harcadığımız bu AK Davamızda muktedir olabilmemiz adına siz annelerin desteğine sonuna kadar ihtiyacımız var.

‘SİZLERİN DUASINI HİSSEDİYORUZ’

Bizler yeri geliyor evimizden yeri geliyor işimizden fedakârlık ederek davamız uğruna koşturuyoruz. Bazen partimizin toplantıları olduğu için eve geç geliyor, bazen teşkilat çalışmalarımızda sabahlıyoruz. Bazen mitinglerde en önlerde sesimizi duyurmak için bağırıyor bazen teşkilatımızı temsilen şehir dışı programlarına katılım sağlıyoruz. Bütün bunları yaparken sizlerin dualarını arkamızda hissediyor her zaman yanımızda olduğunuzu bilerek emin adımlarla ilerliyoruz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. AK Davamız için yetiştirdiğiniz hayırlı arkadaşlarımızı dualarınızla hem bu Dünya da hem de öteki Dünya da muvaffak etsin” dedi.

 


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817