AK Parti Derince’de tek nefes tek yürek

 

AK Parti Derince Kadın Kolları’nın düzenlediği istişare toplantısı tam bir gövde gösterisi şeklinde geçerken toplantıda söz alan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar görevi süresince Derincelinin derdini kendilerine dert edindiklerini söyledi

 

Yoğun ilgi gösterildi

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nda programlar hız kazandı. Çalışmalar kapsamında AK Parti Derince Kadın Kolları, Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde bir program düzenledi. İstişare toplantısına Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve eşi Nihal Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, AK Parti Derince İlçe SKM Başkanı Hasan Yılmazer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek, mahalle kadın kolları başkan ve yöneticileri ile ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı İlçe Kadın Kolları SKM Başkanı Gülşen Akbulut yaptı.

 

“Anketler çok iyi çıktı”

Akbulut, yaklaşan seçim döneminin herkese hayırlar getirmesini temenni ederek “12 yıldır partimin emrindeyim ve her kademesinde elimden geldiğince emek verdim.  Birçok siyasi ve belediye başkanı tanıdım. Mevcut başkanıma hepimizle bire bir ilişki kurduğu, derdimizi dinlediği ve Derince’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken bir de müjde vereceğim. Aziz başkanım hakkında yapılan anketlerin sonucu çok iyi çıktı. Halk kendisinden çok memnun. Tüm siyasi birimler, teşkilat ve halk tarafından çok seviliyor. Sayın başkanım 2. döneminiz hayırlı olsun. İstikrar sürsün, Derince büyüsün.” dedi.

 

“Kadınlarımız siyasete yön veriyor”

Toplantıda ikinci konuşmayı AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek yaptı. Kadın Kolları’nın yaptığı başarılı çalışmaları aktaran Akdilek parti mensuplarına seslenerek “Önümüzde yerel seçimlerimiz var.  Sizlerden ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri kısaca kadına yakışır zarafette ve içten sosyal iletişim bekliyorum” dedi. Kadın Kolları’nın her zaman duruşuyla Derince siyasetine yön verdiğini belirten Akdilek konuşmasının sonunda “Derince’nin çıtasını yukarıya taşıyan Belediye Başkanımız Dr. Aziz Alemdar’a ve göreve geldiği günden beri sergilediği demokratik duruşu nedeniyle İlçe Başkanımız Ahmet Ark’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Ülkemizde çok güzel hizmetler gerçekleşiyor”

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ise alkışlar arasında yaptığı konuşmaya 1,5 yıldır birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıkları AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’a teşekkür ederek başladı. Kadın kollarının her zaman disiplinli ve sahadaki çalışmalarıyla çok etkili olduğunu belirten Başkan Alemdar, 11 yıllık bir iktidarın temsilcileri olduklarını ifade ederek “Ülkemizde çok güzel hizmetler gerçekleşiyor. Biz de bu büyük ailenin bir ferdi olarak hizmetlere katkı sunmaya gayret sarf ediyoruz” dedi. Başkan Alemdar, AK Parti çatısı altında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle aynı kulvarda siyaset yapmaktan gurur duyduğunu da dile getirdi.

 

 “Ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik”

2009 yılında göreve geldikten sonraki süreçte yaptıkları hizmetleri aktaran Başkan Alemdar “Sürekli bir değişim ve gelişim maratonunun içindeyiz. Dönemimizde sürekli yaşlılarımızın, engellilerimizin ve ihtiyaç sahiplerimizin yanında olduk. Derincelinin dertlerini kendimize dert edindik. Okullarımıza bu süreçte ayni ve nakdi 4 milyon TL yardımda bulunduk. Kamulaştırmalara 11 milyon harcadık. 5 yeni mesire alanımızla 400 bin ağaç diktik. Mahalle konakları yaptık, sporu destekledik. Kent Meydanımız artık ortaya çıktı. Ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Sadece 2 projemizi yapısal nedenlerle erteledik ama bunun yerine vaat etmediğimiz 8 büyük ve onlarca küçük projeyi hayata soktuk” dedi.

 

“Biz gelecek inşa etmeye çalışıyoruz”

Toplantıda son konuşmayı ise AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark yaptı. Ark konuşmasında ülke siyasetiyle ilgili bilgiler vererek AK Parti’nin kuruluş yılı itibariyle ülkenin her yanında büyük bir ivme kazandığını belirterek, o süreçte diğer partilerin Ankara’nın doğusunda tabelalarının bile olmadığını belirtti. Devletin elinin şu an her yerde olduğunu söyleyen Ark, Hakkari’ye yapılan havaalanının buna en güzel örnek olduğunu söyledi. Seçim sürecinin artık başladığını belirten Ark, “İnsanlarımızın ruhuna dokunmalıyız. Biz bir gelecek inşa etmeye çalışıyoruz ve bu geleceği doğru inşa etmeliyiz” dedi. Konuşmaların ardından istişare toplantısı soru cevaplara geçilmesinin ardından tamamlandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817