Başkan’a ÇYDD yönetiminden ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ÇYDD Kocaeli Şubesi Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu ile yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Müstecaplıoğlu, derneğin 20 yılını anlatan bir kitap hediye etti.

 

DERNEĞİN 20. YIL KİTABI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesi Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Müstecaplıoğlu, ziyaretin başlangıcında Başkan Karaosmanoğlu’na ÇYDD’nin 20 yılını anlatan bir kitap ve derneğin gazetesini takdim etti. Müstecaplıoğlu, Başkan Karaosmanoğlu’na derneğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ

Derneğin şube başkanı Müstecaplıoğlu ile yönetiminde yer alanların, her zaman Kocaeli’nde güzel ve faydalı hizmetlere imza attığına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İnsan hayatını ne kadar verimli geçirirse gönlü de o kadar huzurlu olur. Sizin bu güzel gönlünüz yaptığınız hizmetlerden belli oluyor’’ ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, ÇYDD yönetimini düzenleyecekleri bir yürüyüşe de davet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817