BİSİKLET DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR

Akpınar TOKİ konutlarında bulunan  Fatma Seher Orta Okulu’nda 61 öğrenciye düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi. Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, belediye meclis üyeleri, AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, okul müdürü Mustafa Kurtuluş, Fatma Seher Orta Okulu Aile Birliği Başkanı Yasemin Albayrak, veliler, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde bir konuşma yapan Fatma Seher Orta Okulu Müdürü Mustafa Kurtuluş, Başkan Doğan’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

ARTIK GÖREVİ TESLİM ETME ZAMANI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da  konuşmasında “ Belediye başkanlığında 10 yılı bitiriyoruz. Daha önce çocuk doktorunuz olarak, sonra milletvekili olarak sizlere hizmet etmeye çalıştım. Artık belediye başkanlığı görevimi de teslim etme zamanı. Şimdiye kadar 80 bin bisiklet dağıttık. Ne Türkiye’de ne Avrupa’da bir belediye böyle bir dağıtım yapmadı. Bu yüzden çok mutluyum” dedi.

KAZASIZ BELASIZ KULLANIN

Bisiklet dağıtımında AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül de bir konuşma yaptı. Gönül “Belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum, Gerçekten İzmit için canla başla çalıştı. Çocuklarımızın bisikletlerini kazasız belasız kullanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817