BU İNŞAATTA NELER OLUYOR ?

Derince ilçesinin Yenikent mahallesi Venüs İş merkezinin hemen yanı başından yer alan bu yapının akıbetinin ne olduğunu kimse bilmiyor. İçkicilerin,tinercilerin ve sokak hayvaklarının barındığı bu mikrop yuvasında ise geceleri olan bitenin hadi hesabı yok.


VATANDAŞ PARKA GELMİYOR

Derince ilçesinin Yeniket gibi güzide mahallesine yakışmayacak bu yapının kime ait olduğu, neden durdurulduğu ve şuan durumunun ne olduğunu kimse bilmiyor? Derince belediyesinin büyük çalışmaları sonucunda Venüs İş merkezinin hemen yanı başında bulunan yeşillik alana vatandaşlar bu yapı nedeniyle gelmiyor.

 

İÇKİCİLER, TİNERCİLER ve FUHUŞ

İnşaat seviyesinde kalan bu yapının akşam saatlerinde alt katlarından ateş yakıp oturan içkiciler, tinerciler, defalarca çıkan kavgalardan dolayı vatandaş sokağa çıkmıyor. Vatandaşlar yanına bayan alıp gecenin ilerleyen saatlerinde inşaata girenler olduğunu iddia etti. Yapının çevresinde oturan vatandaşlar;” Akşamları ailemizle balkona bile çıkamıyoruz. Burada defaklarca kavgalar oldu. Gece ilerleyen saatlerde yanında kadın bulunan adamlar inşaata girip çıkıyor. Çocuklarımız ve biz güvende değiliz”dediler.

Düğün ve eğlence organizasyonunun oldukça hareketli olduğu Venüs İş merkezinin hemen yanı başında bulunan bu yapı için ise yetkililer hiç bir şey yapmıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817