Çenesuyu, Suriye halkını unutmadı

Son yıllarda yaptığı atılımlarla ilimizin en önemli markalarından biri olan ve sosyal sorumluluk kampanyalarında da adını ülke çapında ve dünyada sıkça duyuran Çenesuyu A.Ş, savaş ortamlarında zor dönemlerden geçen insanlara da ‘cansuyu’ olmaya çalışıyor.

Derince Belediyesi’nin kuruluşu olan Çenesuyu A.Ş., iç savaş ortamından dolayı büyük acılar yaşayan kardeş Suriye halkını da unutmadı. İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla bölgeye 25 ton su gönderen Çenesuyu A.Ş. yetkilileri, imkanlar dahilinde Suriye halkına destek olmaya devam edeceklerini belirtti. İHH İnsani Yardım Vakfı’nın kontrolündeki yardım TIR’ı, Çenesuyu A.Ş.’nin Derince’deki dolum tesislerinden Suriye’ye doğru dün yola çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817