Civelek: En az 8 milletvekili çıkaracağız
 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek partisinin il binasında düzenlediği basın açıklaması ile parti olarak gerçekleştirecekleri kongrelere değindi. Kongrelerimiz bol istişareden oluşacak diyen Civelek “Kesinlikle tek lise olarak kongrelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi. Öte yandan Civelek, Milletvekili sayımız en az 8 olmalı. Yaklaşan seçim dönemlerinde biz ne kadar oy alacağımızı söylüyoruz. Bu güne kadar açıkladığımız bütün sayıları geçtik” ifadelerini kullandı.

 

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
İlk olarak yeni eğitim, öğretim yılının açılmasına değinen Civelek, “2014 2015 eğitim öğretim yılının il günü 16 milyon öğrencimize Allah zihin açıklığı diliyorum. Bugün dolayı ile Başiskele ve Gölcük’te ki okul açılımı töreniyle günün önemini görüyoruz. En büyük teşekkürü okul açan hayırsever vatandaşlara ediyorum” dedi.


YENİ TÜRKİYE’Yİ YAŞIYORUZ
Eylül ayının önemli bir tarih olduğunu söyleyen Civelek, "12 Eylül'de bir darbe olmuştu. Bir sağdan bir soldan asalım denilen günleri hatırlıyoruz. Bir başka güzel şey 12 eylül darbesini yapanların yargılanmasıydı. Yine partimiz sayesinde 12 Eylülü yapanlar yargı karşısına çıktı. 17 eylül Adanan Menderes’in asılma tarihi demokrasinin asılması olarak tarihe kara bir leke olarak geçmiştir. Hem 12 eylül hem 27 mayıs darbesinde milletin ne kadar geriye gittiğine dikkat çekmek istiyorum. Bunlardan kurtulmuş şekilde yeni Türkiye’yi hep birlikte yaşıyoruz” şeklinde konuştu.


TEK LİSTE OLACAK
Eylül ayının 15’inin parti içinde önemli bir gün olduğunu belirten Civelek,”Bizim tarihimiz açısından da 15 eylül kongrelerimiz başlangıç tarihi. Bugünden itibaren kaç mahallede delege oy kullanacak sistemimize yüklendi. Öncelikle hangi mahalleden kaç delege çıkacak kimler oy kullanacak onlar belirlenecek. Cumartesi günü 14 ilden Marmara bölgesinin toplantısına il başkanları arkadaşlar ile yaklaşık 300 kişi ile gittik. Toplantıda kongrelerin nasıl yürütüleceği gibi konular vardı. Onun özetinde bizim kongrelerimiz bol istişareden oluşmuş ve tek liste şeklinde olacak” dedi.


MİLLETVEKİLİ SAYIMIZ ARTACAK
Kadın ve gençlik kollarının kongrelerinin ana kademe kongrelerinden sonra yapılacak olduğunu açıklayan Civelek, “Önümüzdeki ayın 1 Ekim itibariyle hangi ilçemizde kongreler yapılacağı belli olacak. 11 Ocak itibariyle bizim kongrelerimizi başlayıp 31 Aralık tarihleri arasında sona erecek. İl kongresi 22 Kasımda başlayacak ve 22 şubat 2015’te bitecek. Kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Güçlü çıkacağımız kongrelerimizde milletvekili sayılarımızı arttıracağımızı düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

 

KESİNLİKLE TEK LİSTE
Aylık il ve ilçe danışmalarımızı teşkilatlarımızda gerçekleştireceğiz diyen Civelek, “Mevcut ilçe başkanlarımız kadın kollarımız gençlik kollarımız çok iyi çalışarak bizi bu günlere getirmiştir. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızı 5 kere ilimizde ağırladık. 13-0 yaptığımız bir yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştirdik çıtamızı yükselttik. Her teşkilatlarda olduğu gibi yeni bir tazeleme olacak. Kesinlikle tek listeli ve uzlaşmalı şekilde teşkilatlarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.


EN AZ 8 OLMALI
2015 seçimlerinde hedefledikleri rakamlara ulaşacaklarını kaydeden Civelek, ”Bugüne kadar söylediğimiz her şeyde yüzümüz yere bakmadığı gibi inşallah 2015 seçiminde de hedeflediğimiz sayılara varacağız. Milletvekili sayımız en az 8 olmalı. Yaklaşan seçim dönemlerinde biz ne kadar oy alacağımızı söylüyoruz. Bu güne kadar açıkladığımız bütün sayıları geçtik” diyerek açıklamalarına son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817