DERİNCE’DE RAMAZAN SOHBETLERİ KENT MEYDANI’NDA YAŞANIYOR
 Görsel şölen eşliğinde Çayhane

Derince Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane’de sohbet dolu akşamlar yaşanmaya devam ediyor. Ramazan ayının ilk günü itibariyle Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane’ye ilçe halkı yoğun ilgi gösteriyor. Kent Meydanı’nda yer alan şelalenin sunduğu görsel şölen eşliğinde devam eden Çayhane akşamları Ramazan ayının coşkusunu daha da pekiştiriyor. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte evlerinde oruçlarını açan Derinceliler, iftarın ardından Kent Meydanı’nda çaylarını yudumlayarak sohbet ediyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayının coşkusunu ilçe halkına en güzel şekilde yansıtan Derince Belediyesi’nin Çayhane etkinliklerine ilçe protokolü de ilgi gösteriyor.

 

Protokol de sohbetlere eşlik ediyor

Bu bağlamda Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Müftüsü Birol Nurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo da zaman zaman Çayhane’ye gelerek burada yapılan sohbetlere eşlik ediyor. Yenilenen yüzü ile gece saat 01:00’e kadar ilçe halkına çay keyfinin sunulduğu Derince Kent Meydanı’nda çocuklar da unutulmuyor. Büyükler serin Derince akşamlarında çay içerek, sohbet ederken çocuklar da neşeli vakit geçiriyor. Bir yandan Çayhane’de görev alan palyaçoların sergilediği parodilere eşlik eden çocuklar, diğer taraftan da alanda kurulu olan dev ekranda çizgi film izleyerek gönüllerince eğlenme imkanı buluyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817