Dünya Ve Avrupa Şampiyonu Serim Olgun Kahveci Bu Kez Avrupa 2. Oldu

         Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç.Dr.Metin ŞAHİN Takım halinde Avrupa şampiyonu olan milli takım kafilesini kutladı.Başkan Şahin”Bunu üst üste 3’ ncü kez başarıyoruz. Türkiye 2015 yılında Sırbistan’da ve 2017 yılında Yunanistan’da Takım halinde Avrupa şampiyonu ve 2019 yılında ‘da Avrupa şampiyonuyuz. Bu çok önemli bir başarıdır. Bu başarıda tüm emeği geçenleri alınlarından öpüyor, şükranlarımı sunuyorum dedi.

            Taekwondo ve Kick Boks Teknik direktörü Aşkın KAHVECİ bir açıklama yaparak geçen sene Olgun Kahveci Torunum Tuna Toprak Kahveci ‘ ye hamile olduğu için Türkiye şampiyonasına katılamadı. Torunum şu anda 11 aylık biz, Türkiye şampiyonasına katılmasını istemedik fakat kendisi ısrar edince müsaade ettik herkes performansını merak ediyordu. Türkiye şampiyonasında her iki kategoride şampiyon oldu ben bile yanıldım. Herkes alkışladı ve torunumu da ayrıca alkışladılar. Türkiye şampiyonluk  madalyasını ve Avrupa ikinciliği madalyasını Anne Serim Olgun KAHVECİ ile oğlu Tuna Toprak KAHVECİ ‘ye taktılar. Tüm şampiyona boyunca herkesin maskotu oldu. Olgun KAHVECİ yine Avrupa şampiyonu fakat bu kez Avrupa hakem lobisini geçemedi ve 2.oldu

    Ben uluslar arası hakemim kızım olarak değil bir hakem olarak olaya bakıyorum hatasız bir şekilde sunumunu yaptı fakat altın madalyayı Fransa’ ya verdiler, olsun. O KAHVECİ ailesinin yine Dünya ve Avrupa şampiyonudur. Spor yapan herkes hakem faktörünün etkilerini iyi bilir. Hedefimiz bu şampiyonadan sonra 2020 dünya şampiyonasının hazırlığına başlamaktır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817