GEBZE AK PARTİ İSTİŞAREDE BULUŞTU
 AK Parti Gebze İlçe teşkilatı dün sabah istişare toplantısında bir araya geldi. Gebze ilçe teşkilatı, bugün Kocaeli'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı miting için bir araya geldi. Kocaeli Mitingi için Gebze'de binlerce kişinin katılımı için gece gündüz çalışan Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Soba, Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı ve ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve yönetim kurulu ve istişare kurulu üyeleri, il yöneticileri son gün çalışmaları gözden geçirmek için bir araya geldiler.

 

MİTİNG ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Eskihisar'da yapılan istişare toplantısına Milletvekili Mehmet Ali Okur, Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, ilçe Başkanı Hasan Soba, Gençlik Kolları başkanı Ertan Kara, Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, eski yöneticiler ile yönetim kurulu üyeleri ve seçim koordinasyon merkezi görevlileri  katıldı. Partililer seçim öncesi son çalışmaları değerlendirerek 7 Haziran öncesi gelinen durumu değerlendirdiler. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817