GÜÇLÜ TÜRKİYE OLMAK ZORUNDA
 Saadet Partisi Mayıs ayı İl Divan Toplantısı’nın konuğu Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Sorumlusu partisi Temel Karamollaoğlu olurken, program bir saat gecikmeli başladı. Saadet Partisi Mayıs ayı İl Divan Toplantısını dün Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleşti. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Sorumlusu Temel Karamollaoğlu katıldı. İl Divan toplantısının Divan başkanlığını Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Başkan Yardımcılığını ise, Sinan Yolcu, İsmet Aksoy ve Yusuf Saka üstlendi.
 
BORÇLANMA İLE GELECEN İNŞA EDİLEMEZ
Berat Kandilini kutlayarak sözlerine başlayan Ejderoğlu, “ kentimizde insanca yaşanması için çalışmalara yapıyoruz. SP 40 yıllık bir tecrübenin partisi. Mağduriyetleri gidermek adına çalışıyoruz. Mağduriyeti önlemek farklı bir zihniyet ister. Sadece kadrolar değişti ve yeni bir mağduriyet oldu. Ekonomik ve siyasi mağduriyet olmaktan çıkmış günü kurtarmak adına yarını tüketen siyasetten sonu gelmiştir. Borçlanma ile gelecek inşa edilmez. Siyaset omurgasızlaştı ve biz parti olarak önemli bir misyonu üstleniyoruz. Siyasi çözüm olan tek parti biziz. Denenmemiş hiçbir siyasi parti kalmadı” dedi ve Kocaeli de nüfus artmasının kentin vizyonuna yansımadığını ifade eden Ejderoğlu “Büyükşehir belediyesini de kazanarak bir kentin nasıl olması gerektiğini ortaya koyacağız” şeklinde konuşmasına son verdi.
 

Salon’un düzenini eleştirerek sözlerine başlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Sorumlusu partisi Temel Karamollaoğlu yeni bir dünya planı yapıldığını belirttiği konuşmasında “Bizler bunu bilmeye mecburuz. Bir hadise bir yerde meydan gelmişse tesadüfen olmamıştır. Gezi Parkı’nda yapılan eylemlerde yapılanların arkasında faiz cephesi tarafından yapıldığını Başbakan biliyor ve halka şikayet’te bulundu. Bu yıllardır yapılmaya çalışılıyor. Ama bunu yıllardır bizlerde söylüyoruz. Birileri şekillendiriyor dünyayı ama biz nasıl bir rol üstleneceğiz. Kendi halimizi daha iyi bir noktaya getirmek için bir şeyler yapmalıyız. Güçlü Türkiye çok iyi rol alarak, yeni dünya düzeninde yerini almalıdır.  Bizimde yeni bir plana ihtiyacımız var”dedi.
 
ÖNCE BİZİ BÖLDÜLER
Parti olarak bölündüklerini ifade eden Karamollaoğlu “Taahhükümcü ittifak bunu gerçekleştirdi. 2002 yılından sonra önce ayağa kalkan rant grubu oldu, sonra medya sonra STK’lar çıktı sonra da ordu’nun üst kademesini devreye sokuldu. Adalet mekanizmasındaki hakimlerde ayağa kalktı işte bu utanılacak bir şey oldu.  Yeni bir dünya yeni den büyük Türkiye kurulursa olur. Manen ve madden kalkınmış bir ilke ile büyüyebiliriz. Yapacağımız iş zor bir iş ama biz bu yolda inançla yürürsek zaferi Cenab-ı Hak bize nasip eder” ifadelerini kullandı.
 
SANAYİ İLE KALKINACAĞIZ
11 yıllık iktidarın yaptığını nasıl yaparsınız söylemlerine ilişkin Karamollaoğlu, “ iktidarı yaptığını değil onların hayallerinin dahi erişemeyeceği işleri yapacağız. Çünkü biz farklıyız geçmişte bunu yaptık” dedi. İnanıyorsanız güçlüsünüz. Türkiye de milli görüş belediyeciliği bir efsane haline geldi. 1996 yılında Erbakan 11 aylık icraat döneminde yaptıkları ile de diller destan oldu. D-8 zirveleri ve sanayi atağı ile dikkatleri üzerine çekti. Ama biri bunları çekemedi. Biz iktidar olduğumuzda adil düzen, adalet ve eşitlik gelecektir. 81 vilayette fabrikalar olacak. Sanayi ile ülke kalkınacak. Üretken bir toplum olacağız”dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817