İmar Müdürlüğü Personeli İftarda Buluştu
 Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir Körfez Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar ve personellerini aileleriyle beraber Çakıroğlu Restorantta ağırladı.

Onbir ayın sultanı ramazan-ı şerif ayı münasebetiyle Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir Çakıroğlu Restorantta iftar yemeği verdi. iftara aileleriyle katılan İmar Ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar ve imar müdürlüğü personeli  ramazanın bu mübarek gününde bizleri ailelerimizle birlikte ağırlayan başkan yardımcımız Yüksel Özdemir’e teşekkür ediyoruz dediler.

 Son haftasını yaşadığımız ramazan ayının  hayır ve bereket getirmesi dileğinde bulunan Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir imar müdürlüğü personelinin hep birlikte büyük bir aile olduğunu birlik ve dayanışma içinde çalışılması gerektiği mesajını vurguladı. imar müdürü Ömer Sayar ve aileleriyle birlikte iftara katılan personeline yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek hayırlı bayramlar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817