İsmail Baran Helallik İstedi

Duygusal anların yaşandığı toplantıda, yaptığı hizmetler hakkında bilgi veren Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, “177 milyon lira borç ödemesi yaptık. 450 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Acımasızca arsa satmakla eleştirildim ama bugüne kadar 80 dönüm arsa satıp, belediyeye çeşitli çalışmalar sonrasında 600 dönüm arsa kazandırdık. Kimse bu gerçeği yazmadı, hep satılanları gördüler. İlk kez Üniversite kampüsü yapan belediye olduk, şimdi bakıyorum adaylar seçim beyannamelerine üniversite vaatlerini ekliyorlar. 4 yıl sonra Körfez’de 5 bin üniversite öğrencisi olacak. Mayıs ayında yaptığımız Hereke kalesi turizme açılacak. Şu anda 4 bin 500 öğrenci 11 branşta spor eğitimi alıyor, bu sayı 10 bine çıkacak” dedi.

8 YAŞINDA KÖRFEZE GELDİM.

HİÇ BİR YERE DE GİTMEYECEĞİM. 

İsmail Baran konuşmasının sonunda kendi haklarını helal ettiğini söyleyerek, “Körfez Ticaret Odası’nın hep desteğini aldık ve önerdiklerini de yapmaya çalıştık. En son talep edilen labaratuvar çalışması devam ediyor. Ben haklarımı helal ediyorum ve sizden de helallik istiyorum. 8 yaşında Körfez’e geldim ve bir yere de gitmeyeceğim” dedi. İsmail Baran’a konuşması sonrasında Oda başkanı Recep Öztürk ve Oda Meclis Başkanı Güngör Ayhan tarafından plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817