Kafkas Derneği'nden sağlık adımı

Kocaeli Kuzey Kafkas Kültür Derneği ve Dünya Göz Hastanesi tarafından önemli bir anlaşmaya imzalar atıldı. Önceki gün dernek binasında yapılan törene Kocaeli Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sami Korkut, dernek yöneticileri Erdal Çatan, İbrahim Uygun, Ömer Susan Hunca ve dernek üyeleri katıldı. Dünya Göz Hastanesi adına ise Hastane Genel Müdürü Emel Çiçek Bahar katıldı. Bahar ve Korkut protokole imzalar eşliğinde imzalarını attı. Protokole göre dernek üyeleri üye kimliklerini gösterdikleri takdirde muayenene indiriminden faydalanabiliyor. Yine protokole göre bu rakam yüzde 20 oldu. Sami Korkut yapılan protokolün ardından Dünya Göz Hastanesi'ne teşekkür ederken, Emel Çiçek Bahar ise Kafkas Derneği Üyelerine sağlık ve sıhhat diledi. İkilinin protokol imzalarının ardından ise tarflara ikramlar sunuldu. Ayrıca Emel Çiçek Bahar'a da Sami Korkut tarafından dernek rozeti takıldı.

ZİYARETLER DE SÜRDÜ

Yapılan törenin ardından ise Kuzey Kafkas Kültür Derneği'ne bir dizi ziyaretler de gerçekleşti. Dernek üyesi AKMİS Seyehat Sahibi Sayın Ruhi Karaalp, Ümit Karaalp ve İnsan Kaynakları ve Halkla ilişkiler Müdürü Olgun Aksoy, Reklam Müdürü İlker Yar ve 41 TV Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Sezgin Derneğe nezaket ziyareti yaptılar.Dernek çalışmalarıyla ilgili Başkan Sami Korkut misafirleri bilgilendirdi. Ruhi Karaalp, Derneğin çalışmalarıyla gurur duyduğunu belirterek, "bu çalışmalara destek olmak bizlerin görevidir,başarılarınızın devamını dileriz"  dedi. Karşılıklı sohbetle devam eden toplantı 2 saat sürdü. Ruhi Karaalp'e Sami Korkut tarafından dernek rozeti takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817