Karatecilerden Palandöken’de 11 derece

 

23-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan 10. Uluslar arası Palandöken Karate turnuvası sona erdi. 11 Ülkeden Karatecilerin yanı sıra, Türkiye’nin 41 ilinden toplam 1500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen uluslar arası turnuvaya ilgi hayli yoğun oldu. Turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden branş sorumlu yöneticisi Eyüp Karaaslan, antrenörler Timur Doğan, Mesut Kolaylı nezaretinde 18 sporcu katıldı.

 

MADALYALARI TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Bahar Erşeker ve Tuba Yenen’in Akdeniz oyunlarında bir altın ve bir gümüş madalya kazanmasıyla başarılı grafiğini sürdüren mavi beyazlılar uluslar arası turnuvada da madalyaları toplamaya devam ediyor. Erzurum’daki Palandöken turnuvasında yerli ve yabancı bir çok karateci ile karşılaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu karateciler, tunuvada iki birincilik, üç ikincilik, Altı üçüncülük olmak üzere on bir derece kazandı.

 

BÜYÜKŞEHİR’Lİ KARATECİLERİN DERECESİ

ENES BULUT                       1. OLDU

MERVE TEKİN                     1. OLDU (TAKIM)

BERKE BAŞARAN                 2. OLDU

ERVA TOPÇU                      2. OLDU

EMRE BENKURT                  2. OLDU

ÖMER ÖZER                        3. OLDU

ÖMER ÖZER                        3. OLDU ( TAKIM )
LÜTFÜ CAN ALEMDAR          3. OLDU ( TAKIM )

YUŞA ÖNTÜRK                    3. OLDU ( TAKIM )

EKREM ALTUNER YILMAZ     3. OLDU ( TAKIM )

ENES BULUT                       3. OLDU ( TAKIM )

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817