Kartepe 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması sona erdi

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Mevsimlerle Kartepe 2012 konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında eser teslim süresi doldu. Yoğun bir ilgi gören yarışmada 22 Aralık 2012 cumartesi günü jüri toplanacak. Jürinin değerlendirmesi ardından pazar günü sonuçların açıklanacağı yarışmanın sergileme ve ödül töreni ise 31 Aralık 2012 pazartesi günü yapılacak.

 

Kartepe Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen fotoğraf yarışması ile ilgili sürecin sonuna gelinmesi ile heyecan doruğa çıktı. Bu yıl daha uzun tutulan başvuru süresi ardından eser sahiplerinin belediyeye teslim ettiği eserleri farklı illerden fotoğraf sanatçısı üstadların yer alacağı seçici kurul değerlendirecek.

 

Seçici kurulda ise; Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Ankaralı fotoğraf Sanatçısı Gökhan Bulut, Adana Altın Oran Düşünce ve Sanat Platformu’ndan AFIAP ve EFIAP üyesi Haluk Uygur, İstanbul’dan fotoğraf sanatçısı İFSAK Onur Üyesi İbrahim Zaman, Konya’dan AFIAP ve Hon. FBPS üyesi fotoğraf sanatçısı Reha Bilir, Kocaelili sanatçı AFIAP ve KASK üyesi Sema Özevin, Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik yer alacak.

 

Birincilik ödülünün 5 bin TL, ikincilik ödülünün 3 bin TL, üçüncülük ödülünün 2 bin TL, Kartepe Belediyesi Özel Ödülünün Bin TL, mansiyonların 500 TL ve jüri özel ödülünün de 750 TL olduğu yarışmada sekiz eser ödüllendirilecek. 33 eserin 100 TL lik ödülle sergileme almak için yarışacağı yarışmadan çıkacak fotoğraflar merakla bekleniyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817