Kartepe'de çöp toplama ihalesi yapıldı
 Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından talep edilen çöp toplama, temizlik ve nakli hizmet alımı işi ihalesini İhale Komisyonu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi. İhaleye 3 istekli teklif verdi.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından talep edilen ve ilçe sınırları içerisinde 36 ay süresince 150 adet personel ve 22 araç ile çöp toplama, nakli ve temizlik hizmeti alınması işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi. İhaleye 3 istekli teklif verdi. İhaleye katılan isteklilerden Ege Temizlik Şirketi 34.303.606,50 TL, Aysis Atık Yönetim Şirketi 26.007.619,50 TL teklifte bulundu. İhaleye katılan Okan Temizlik Şirketi ise fiyat teklifi vermedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817