KÖRFEZ'DE ASFALT MESAİSİ SÜRÜYOR

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfalt seferberliğini devam ettiriyor. Ekipler son olarak İlimtepe’deydi ve çalışma gece saatlerinde de devam etti

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde dahi bölgede yaptığı çalışmaları aralıksız devam ettiriyor. Çok sayıda ekibin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalardan birisi de İlimtepe Mahallesi’ndeydi. Ukrayna Sokak’ta sabah saatlerinde başlayan çalışmada, yol önce temizlendi ardından asfaltlanarak kullanılır hale getirildi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

İlimtepe yerleşkesinin ortasında yer alan sokak ile birlikte diğer bölgelerde de bakım çalışması gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde çalışmaların hava durumuna göre devam edeceğini belirterek, yılsonuna kadar ilçe genelinde 40 bin ton asfalt seriminin gerçekleştirileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817