Körfez’de Bir  Günde 3  Kovidden Ölüm

Alınan bilgi ve iddialara göre Körfez Güney Mahallesi’nde oturan Tahsin Cebecioğlu (48) 10 Kasım’dan bu yana yoğun bakım ünitesinde kovid nedeniyle verdiği yaşam mücadelesini kaybetti ve bugün saat 12.00 ‘de Körfez Mezarlığından alınarak aynı yerde toprağa verildi.

Yine Güney Mahallesi’nde oturmakta olan Nazire Eraydın (86) kovid nedeniyle hayatını kaybetti ve 13.30 ‘da Körfez Mezarlığından alınarak aynı yerde toprağa verildi.

75 yaşında ki Vildan Demirci ise Bursa’da kovid nedeniyle hayatını kaybetti ve cenazesi Körfez’e gönderildi. Vildan Demirci, saat 16.00’da Körfez Mezarlığından alınarak aynı mezarlıkta toprağa verilecek.

Körfez Kuzey Mahallesi’nde oturan 72 yaşında ki Tayfur Darılmaz ise tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti ve Bağçeşme mezarlığında toprağa verildi. Tayfur Darılmaz’ın, grip aşısı olduktan sonra hastalığa yakalandığı ve hayatını kaybettiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817