Körfez’de fırınlara sıkı denetim

 

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle halkın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için unlu mamul üretim ve satış yerlerine yönelik başlattığı denetimleri devam ettiriyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerde özellikle, kullanılan ve satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu ve iş yerinin ticari faaliyet gösterebilmesi için temin etmesi gereken belgeleri kontrol etti.

DENETİM SÜRÜYOR
Vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapması için yoğun gayret gösteren ekipler özellikle iftar sofralarının olmazsa olmazı, Ramazan lezzeti pide üretimi yapan iş yerlerinde temizlik ve üretim izinlerini sıkı kontrole tabi tuttu. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Körfez’de hemşerilerimizin sağlıklı gıda tüketimi yapabilmesi için denetimlerimizi aralıksız devam ettiriyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817