Körfez’de İmar Yolları Açılıyor
 Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt ve Yol Şube ekipleri İlimtepe Mahallesinde iki yeni imar yolu açtı.

 

Çalışmalara ilk olarak Körfez Belediyesi harita şefliği çalışanları tarafından yolun ölçümleri yapılarak yol güzergâhı ve genişliğinin belirlenmesi ile başladı. Ölçüm çalışmaları tamamlanan İlimtepe Mahallesinde 400 m uzunluğunda 10m genişliğinde ve yine aynı mahallede kalıcı konutlar mevkiinde 500 m uzunluğunda 10m genişliğinde iki yeni imar yolu açıldı. 15  personelin görev yaptığı çalışmalarda altı kamyon, üç kepçe , bir silindir ve bir greyder kullanıldı. 2000 ton stabilize malzemenin serildiği yeni imar yollarının mekanik malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmaları da yapıldı.

 

Körfez Belediyesi yetkilileri İlçe genelinde açılmamış durumda olan imar yollarının açılması konusunda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817