KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN ŞOK İSTİFA

Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı olan Turgut Caferoğlu, istifasına gerekçe olarak yapılan istişare toplantılarında konuşulanların servis edilerek asılsız dedikodulara dönüştürülmesini, Körfez Belediyesi’nin kulüplere sağladığı desteklerin bazı kişilerce maddi destek olarak görülmesini ve bundan duyulan rahatsızlık olarak gösterdi.

İstifasını yazılı bir açıklamayla bildiren Turgut Caferoğlu, “2017 yılında kurulan derneğe üye olarak birlikte çalışmaya başladık ve Denetim Kurulu Üyeliğine seçildim. Dernek binasında yapılan istişare toplantılarında konuşulanlar asılsız şekillerde servis edilerek nifak sokulmaya çalışılmıştır. Körfez Belediyesi’nin amatör kulüplere yaptığı yardımlar aşikardır. Bazı insanlar kendilerini ön plana çıkartarak belediyeden bir maddi yardım sağlama çabaları içine girmiştir. Bu insanlarla bir arada olamayacağımdan, dernekte ki üyeliğimden ve denetim kurulu üyeliği görevinden istifa ediyorum”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817