ŞAMPİYON KARATECİLER YURDA DÖNDÜ
  

12-15 Kasım tarihleri arasında Endonezya’nın başkenti Cakarta’da yapılan 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda Türk karateciler, tarihi bir başarının altına imza attı. 91 ülkeden 1425 sporcunun katılımıyla gerçekleşen organizasyonda tüm kategorilerde ülkemizi temsil eden Karate Milli Takımımız, şampiyona tarihindeki en çok altın madalyasını kazandı.

 

ŞAMPİYONLAR KARŞILANDI

2007 ve 2009 yıllarında beş dünya şampiyonu çıkardığı rekoru Endonezya’da 7 dünya şampiyonluğu kazanarak kıran Karate Milli Takımımız, bugün öğlen saatlerinde yurda döndü. Avrupa’nın en başarılı ülkesi olup, takım halinde Dünya ikincisi olan milli takımımızı, Atatürk Havalimanı’nda sporcuların aileleri, sevenleri ve coşkulu bir grup tarafından yapılan karşılamada duygu dolu anlar yaşandı. Milli takıma bir altın madalya kazandıran milli sporcu Eray Şamdan ile Gülsen Demirtürk’ü de hava alanında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yöneticiler karşıladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817