Sarıdoğan, ‘’İslam coğrafyası acılarla Dolu’’
 Saadet Partisi Körfez İlçeBaşkanı Recep Sarıdoğan, İlçe Divan Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, İslam Coğrafyası’nın acılar içinde olduğunu ve ağzında İslami söylemler olanların Hristiyanların yolunda yürüdüğünü söyledi.

Yaklaşan Genel Seçim çalışmalarının değerlendirildiği ve mahalle yapılanmalarının gözden geçirildiği toplantıya ilçe yönetimi ve Ünal Aktaş katıldı. Toplantıda çalışmalarla ilgili değerlendirme yapıldı ve Saadet Partisi Körfez İlçe’nin, köylerle birlikte 36 mahallede sandık başkanı ve görevlileri için yapılan hazırlıkları tamamladığı belirtildi. Sarıdoğan, mahallelel rolarak seçim çalışmalarına hazır olduklarını söyledikten sonra yaptığı konuşmada, ‘’ Bu gün Saadet Partisi Teşkilatları Geçmişte yapılan Erbakan Hocamızın Çizdiği yolun, siyasetin ne kadar isabetliolduğunu Müslümanların Kurtuluşu, Mazlumların kurtuluşu Hatta İnsanlığın Kurtuluşuna vesile olacak çalışmanın Saadet saflarında olduğuna inanmış bugün canla başla çalışmaktadırlar. İnandığı davada her şeyini feda edebilen Milli görüşçüler gelecekte mutlaka Allah’ın İzni İle Arzu ettikleri ilahi sistemin kurulduğunu görecekler veya Kabirde yatarken bile Kurulan Adil Düzenin habercisi olacaklardır.

Elbette Yaptıkları çalışmaların meyvasını alacaklardır. Şeytan hicret etmek isteyen kişinin yolunu keser. Hicret eden dizgin vurulmuş at gibidir. Eğer hicrete engel olamazsa Yapacağın Hayırlı mücadelede sana engel olur. Malınıkaybedeceğini, Çoluk çocuğunu yetim bırakacağını söyler. Davasına pamuk ipliği ile bağlı insanlar bürgünmakam, para ulvi davalarının önüne geçer. Ama Davasına sımsıkı bağlanmış teşkilatına inanmış güvenmiş Liderine sadık, verilen görevleri hakkıyla yerine getirmiş olan dava erleri dünyayı imar ederken dünyadan ahirete gidecek yatırımlarını, geride bıraktığı hayırlı çalışmaların mükâfatını da birlikte götürür. İşte bugün acılarla dolu bir islam coğrafyası karşımızda duruyorsa, Beyinlerimizin işgali zihinlerimizin batıl fikirlerle dolduğunun bir göstergesidir. Biz zihnimizde zaten batıla teslim olmuşuz, Kendi kendimizi rehin aldırmışız demektir. Bu gün kalan bir avuç milli görüşçü kardeşimizin yolu hak yoludur, Ağzından İslami söylemleri söyleyip te ABD nin AB Hristiyanların gölgesinde yürüyenlerin yolu değil. Namaz kılıp Hırsızlık yapanlar,OruçTutupta Yalan Söyleyenler,Haramla Helal Kavramını Özümsemeyenlerin bu ülkeye katkıları olmamıştır olamayaca
ktırda’’ şeklinde konuştu.

Sarıdoğan’ın bu mücadeye davet niteliği taşıyan konuşmasının ardından, görevliler yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817