"Sevgi Varsa Engel Yoktur"

Engelleri Sevgi ile Aşmak

Özel Derince Kavram Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Derince Gün Gelişim Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri ile farkındalık oluşturmak adına bir program düzenledi.  Engelli bireylere yönelik çalışmalara her zaman öncelik veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de düzenlenen bu programa katılarak öğrencileri yalnız bırakmadı. Programda ilk olarak Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehtap Danışman, ortaokul öğrencilerine engelli olmak ve engelleri sevgi ile aşmak konulu seminer verdi.

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Seminerin ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kavram Ortaokul Kurucu Temsilcisi Mustafa Ekinci, Kavram Ortaokul Müdürü Betül Baydoğan, Koordinatör Serap Gezer ile Kavram Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, özel öğrencilerle ebru sanatı etkinliği gerçekleştirdi. Programda özel öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Aygün, açıklamasında “Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da özel bireylerimizin her zaman yanlarındayız, destekçileriyiz. Bu noktada hizmet verdiğimiz Engelsiz Yaşama Destek Merkezimiz ile önemli adımlar atıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817