SÖĞÜT, ESENTEPE TEŞKİLATINA  TEŞEKKÜR ETTİ

Esentepe Mahalle Başkanı Kahraman Aydın ve yönetimi tarafından coşkuyla karşılanan Şener Söğüt, yaptığı konuşmada bundan sonra mahalle halkı ve yönetim ile birlikte çalışacaklarını belirterek, “Hızlı bir şekilde belediye çalışmalarına kalınan yerden devam edeceğiz. Söz verdiğim gibi yapılacaklara birlikte karar verecek, belediyeyi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Şener Söğüt’ün liseden arkadaşı da olan Mahalle Başkanı Kahraman Aydın, alınan sonuca çok sevindiklerini ve bundan sonra da destekçi olmaya devam edeceklerini söyledi. Kalabalık katılımla gerçekleşen programa, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Meclis Üyesi Selami Tanış, Eski Belediye Meclis Üyesi Kadir Aydoğdu,  Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ve arkadaşları da katıldı. Program sırasında konuklara patates, yöresel peynir ve çay ikram edildi.

Bu program öncesinde de Şener Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde düzenlenen ve iş adamı ve Kocaeli Erzurum Derneği Başkanı Ahmet Önal’ın düzenlediği şehit polisler için okuma etkinliğine katıldı. Mevlit programına Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817