TAŞKÖPRÜLÜLERİN BULUŞTURAN AŞURESİ

Kocaeli Taşköprülüler Derneği tarafından hazırlanan 2 bin kase aşure, Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde Yeni Yalı Camii önünde dağıtıldı. Cuma namazı çıkışında dağıtılan aşureler, vatandaşlar ve siyasi partilerin aday adayları ile yöneticileri tarafından yenildi. Dernek Başkanı  Yasin Sönmez ve üyeler tarafından ikram edilen aşureleri  yiyen siyasiler, aynı çardak altında bir araya gelip izlenimlerini dostluk havası içinde paylaştılar. Aşure ziyafetine AKP aday adayları Öznur Gökkaya, Ali Çakır, Hayati Aydın, Faruk Denli, CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve adayı Reşat Başar, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Aşure ziyafetinden sonra aynı masada buluşan aday adayları çaylarını yudumlarken, bir taraftan da değerlendirme yapıp, dostça sohbet ettiler. Yorucu seçim maratonuna ara verip dinlenen siyasiler, ortamın daha da kızışacağı günler öncesinde belki de son kez rahatça sohbet edebildiler. Bu arada, CHP’nin tek adayı Reşat Başar’ın, aynı masada AKP’nin 4 aday adayı ile karşı karşıya gelmesi siyasetin ilginç bir görüntüsünü oluşturdu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817