TRABZONLULAR ÇADIRLARINI KURDU
 Yalnızca Trabzonluların değil tüm bölgenin sabırsızlıkla beklediği festivalin başlamasına günler kaldı. 25 Nisan Cumartesi saat 14.00’da başlayacak olan organizasyona yoğun katılım bekleniyor. Başladığı günden itibaren 9 gün sürecek olan festivale bu süre zarfından birbirinden ünlü sanatçılar katılım sağlayacak.

 

AÇIK DAVET

Metrolojiden alınan bilgilere göre festival boyunca havaların açık olacağı öğrenildi. Bölgede yaşayan herkesi dev festivale davet eden Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, “aylardır yapmış olduğumuz hazırlıkların meyvesini almaya çok az kaldı. Yapacağımız bu dev organizasyona yalnızca Trabzonluları değil tüm vatandaşları davet ediyorum. Gelin ve kültürümüzü yakından tanıyın” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817