ÜZÜLMEZ KÖTÜ GÜNDE DE PERSONELİNİN YANINDA
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli saha amiri olarak çalışan personeli Nizamettin Gül’ü hasta yatağında ziyaret etti.

Hemşerileri için olduğu gibi belediye personelinin de iyi ve kötü gününde yanında olmaya özen gösteren Başkan Hüseyin Üzülmez bir süre önce böbrek taşı operasyonu geçiren ve Özel Akademi Hastanesi’nde tedavi gören Nizamettin Gül’ü hasta yatağında ziyaret etti.

Başkan Üzülmez sahada görev yapan personeli Nizamettin Gül’e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastanede nekahat dönemini geçiren ve tedavisi süren Gül’ün sağlık durumu ile yakından ilgilenen ve moral veren Başkan Üzülmez, “İnşallah en kısa zamanda sıhhatine kavuşarak evine çıkar ve işinin başına dönersin. Başarılı ve çalışkan arkadaşlarımızı hasta görmek istemiyoruz. Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.” dedi.

Gül de Başkan Üzülmez ve beraberinde ziyaret eden çalışma arkadaşlarına moral veren ziyaretleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817