VERİLEN SÜRE BİTTİ
 CHP’de 30 Mart yerel seçimlerinde aday adayı olmak isteyenler için ilçe örgütlerine başvuru süresi bu akşam sona erdi. Parti Genel Merkezi’nin gerek görmesi halinde, Büyükşehir Aday adaylığı için başvuru süresi ise, açık olacak.

SON BAŞVURULAR
CHP örgütlerinin bugün çok hareketliydi. Özellikle Körfez İlçesinde çok yoğun bir başvuru trafiği yaşandı. İlçenin sevilen gençlerinden Erkan Uygun'un başvurmasıyla Belediye Meclis üyesi aday adayı 20 oldu. 


 
YARIN AKŞAM TOPLANTI VAR
CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, yarın akşam Kocaeli milletvekilleri ve ilçe başkanları ile toplantı yapacak. Bütün ilçelerdeki başkan ve meclis aday adaylarının başvuruları tescil edilecek. CHP’nin ilimizde en az 8 ilçede başkan ve meclis adaylarını delege bazında ön seçimle belirlemesi bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817