Kartepe’de Aile ve İletişim Seminerleri İlgi Görüyor

Kartepe Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında daha bilinçli ve daha sağlam bir aile yapısı oluşturmak adına KARMEK kursiyerlerine yönelik Aralık ayında başlatılan “Aile ve İletişim” konulu seminerlerden bir ay içinde 170 bayan kursiyerler faydalandı. Aile eğitimi uzmanı Didem Korlu tarafından ilçe genelindeki kurs merkezlerinde belirlenen program dahilinde verilen seminerde, KARMEK kursiyeri bayanlara iletişim, iletişimi engelleyen faktörler, etkili dinleme ve empati kurabilme konularında bilgiler aktarılmakta.

 

KARMEK kursiyerleri aldıkları eğitimlerle, farkında olmadan yaptıklarının ve iletişimi engelleyen durumlar hakkında bilgilenmeleri sağlandı. Ayrıca çocukları ve çevreleriyle ilgili uyum içerisinde yaşamalarına yönelik bilgiler alan bayan kursiyerlerden ihtiyaç duyanlar, belediyenin ücretsiz Kişisel Danışmanlık Hizmeti’nden de faydalandırıldı. Seminer sonunda bayan kursiyerlere dağıtılan Kartepe Kadın ve Kartepe Çocuk Dergileri de büyük ilgi gördü. Eğitimlerin devamını isteyen KARMEK kursiyerleri, bu eğitim programı sayesinde yaşama daha pozitif bakmayı öğrendiklerini dile getirdiler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817