banner2831
banner2832
banner2833
banner2834

Başkanlar, Alikahya Muhtarlarını dinledi
 AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın SKM bünyesinde Alikahya Keyfim Kafe’de düzenlediği program kapsamında AK Partili başkanlar ile bölge muhtarları bir araya geldi. İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Ali Korkmaz, muhtarlarla bir araya geldikleri toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Alikahya Mahallesi’nde bulunan 7 mahallenin muhtarının ve azalarının katılım sağladığı program oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleştirdi. Muhtarlar toplantıda hem bölgede yapılan belediye çalışmaları için teşekkür etti hem de taleplerini iletme imkanı buldu.

 

‘SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORLAR’

Muhtarın yoğun ilgi gösterdiği programa aynı zamanda İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Havzullah Yaydemir, İlçe Yöneticisi İsmail Parlak, Fatih Mahalle Temsilcisi Erkan Ataş, ilçe ve il gençlik kolları yöneticileri katılım sağladı. Toplantının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye başkanlarının çalışmalarına işaret ederek, “Başkanlarımız bunları kendi rahatları için değil, vatandaşlarımız en iyi hizmeti alsınlar diye çalışıyorlar” dedi.

 

‘ÖNEMLİ OLAN SANDIK’

Muhtarlarla bir araya gelmekten dolayı büyük memnuniyet yaşadıklarını söyleyen Korkmaz, düzenlenen toplantı vesilesiyle, fikir alışverişi yapma imkanı bulduklarını kaydetti. Ardından söz alan İl Başkanı Mahmut Civelek ise, muhtarları dinlemek üzere bir araya geldiklerini söyleyerek, “Muhtarlar için de seçim zamanı sizler için de hayırlı bir süreç olsun. Önemli olan sandıktır. Sıkıntılarınız varsa dile getirirseniz daha yararlı olur. Sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Yaklaşan sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2850

banner2851

banner2852

banner2853

banner2854

banner2836

banner2837

banner2838

banner2839

banner2840

banner2841

banner2842

banner2843

banner2844

banner2845

banner2846

banner2847

banner2848

banner2849